Wanted: Testikuljettaja 235/50R18 -renkaille! Hyvää uutta vuotta!

Vuosi lähestyy loppuaan ja kulunut syksy ja alkutalvi, jos sitä sellaiseksi voi kutsua, on hujahtanut ohi. Haluamme kiittää kaikkia mainioita Hakkapeliitta-testikuljettajabloggareitamme ja blogien kommentoijia sekä lukijoita! Tosielämän talvirengastestaus jatkukoon turvallisissa merkeissä myös vuoden 2012 puolella.

ETSIMME YHTÄ TESTIKULJETTAJAA, JOKA SAA VIELÄ POIKKEUKSELLISESTI RENKAAT!


Päätimme aloittaa uuden vuoden pienellä piristystempauksella! Rengastilauksia teille arvon testikuljettajillemme hoitaessamme meille jäi käsiimme yksi ylimääräinen setti renkaita: Nokian Hakkapeliitta R -kitkarengas koossa 235/50R18.

Vihjepalkinto! Auta meitä löytämään renkaille uusi omistaja!


Jaa tämä juttu verkostoihisi! Auta meitä löytämään henkilö, josta tulisi mainio tuotetestaajabloggari, ja hänen autoonsa sopii juuri kyseinen rengaskoko. Kaikki rakentavat vihjeet palkitaan! Testikuljettajan valintaan johtaneen vinkin antaja nauttii tietenkin muita ruhtinaallisemmasta palkinnosta.

Vihjeet perusteluineen ja yhteystietoineen voi lähettää meille osoitteeseen hakkapedia@nokiantyres.com. Kirjoitathan aihekenttään: "Wanted: Testikuljettaja 235/50R18 -renkaille!" Hakuaikaa on 12.1. asti. Valinta tehdään 13.1., jolloin selviä, että kenen perjantaista tulee piirun verran onnekkaampi!

UUTTA! Testikuljettajien blogikirjoitukset näkyvät nyt myös Facebookissa!


Käykääpä tykkäämässä Hakkapediasta Facebookin puolella, ja voitte seurata kätevästi uusimpia blogijulkaisuja myös sitä kautta! www.facebook.com/hakkapediasuomiHyvää ja turvallista Uutta Vuotta 2012!

-A1

comments powered by Disqus