Kirjoittaja Pia Kokki
Uusimmat blogijulkaisut

Vihdoinkin talvirenkaat alla

Eipä ollut taas mikään yllätys, että olin luultavasti kaupungin viimeisin talvirenkaiden vaihtaja. Oikein soittelin Rengassavottaan ja kyselin, että mitenkä pitkät jonot siellä renkaan vaihdossa on. Eipä näkynyt ketään kun karautin paikalle...

Muutaman vaaratilanteen ennätinkin aiheuttaa kesärenkailla. Jäin sutimaan liikennevaloihin, en päässyt autonpesun ramppia ylös ja ojaanajokin oli muutaman kerran lähellä. Mutta onneksi mitään päänkiristystä vakavampaa ei aiheutunut.

Ilma kyllä lämpeni samantein kun sain talvirenkaat alle, mutta minua opastettiin Rengassavotassa, että uusilla talvirenkailla pitäisi ajaa n. 500 km ennen liukkaita. Näin renkaat toimivat parhaiten. Eli tämähän menee kuin Srömsössä:-)

Rengassavotan henkilökunnalle pitää kyllä antaa erityismaininta. Renkaanvaihto tapahtui totutusti formulavauhdilla. Ennätin käydä maksamassa renkaiden talvisäilön ja pääsin saman tien takaisin ratin taakse. Aivan huikeata asiakaspalvelua, nopeaa ja ystävällistä.

Niin ja niistä renkaista.  Uudet talvikumet  tuntuvat käsittämättömän hyviltä, ihan kuin ajaisi kokonaan uudella autolla. Ja pitoa on riittämin, jopa minun ajotyylilläni.

comments powered by Disqus