Kirjoittaja Pasi Aittokumpu
Uusimmat blogijulkaisut

Vierailu Vianorissa rengasasioissa

Lauantainen vierailu Sarankulman Vianorissa:

Lupasin taannoin palata asiaan ja kirjoittaa kokemuksia tänne kun olen käynyt onnistuneesti Vianorissa vaihtamassa etu-ja takarenkaiden paikkoja. Tässä koostetta reissusta kuvien kera!

Kävin siis tänään (lauantaina 16.2.2013) aamupäivällä jälleen sovitusti Sarankulman Vianorin ammattilaisten palveltavana ja sain kuin sainkin jälleen ammattimaista ja erittäin hyvää palvelua.

Hakkapeliitat näyttivät olevan hyvässä iskukykyisessä kunnossa ja nyt olikin siis oikea aika vaihtaa renkaiden paikkoja edestä taakse ja päinvastoin, jotta kuluminen saataisiin mahdollisimman tasaiseksi ja renkaiden käyttöikää saataisiin näin mahdollisesti jopa pidennettyä ja ajoturvallisuutta lisättyä.

Eli eikun renkaiden paikkoja vaihtamaan ja kuntoa arvioimaan...(oli se helppoa...katsella vierestä, kun ammattilainen näyttää miten homma hoidetaan...ei tullut itselle edes hiki!)

Renkaiden arvionnin ja paikanvaihdon jälkeen piti vielä varmistaa oikeat ilmanpaineet...

Kaikki kunnossa, joten eikun kovaa ajoa vain...sain lisäksi Vianorista renkaidenvaihtopöytäkirjan, johon merkittiin auton ajokilometrimäärä, jotta tiedä taas paljonko ajetaan renkaiden ollessa näin päin ja keväällä on helppo tarkistaa loppukauden ajomäärä.

Tämä kartutti Hakkapeliitta testikuljettajan rengasalankokemusta jälleen yhdellä etapilla ja nyt on hyvä seurata edelleen miten renkaiden kuluminen jatkossa muuttuu ja kenties tasottuu etu- ja takarenkaiden osalta...nyt ei vielä eroja renkaissa mielestäni ollut.

Ilmeisimmin siististi ollaan renkailla ajettu ja Nokian Renkaiden ammattilaiset ovat aikoinaan tehneet hyvää tuotekehitystä näiden Hakkapeliitta 7 -nastarenkaiden kanssa.

Tiedän muuten kokemuksesta (Ivalossa olleena), että niiden markkinoille tulevien Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaiden suhteen se on mennyt vielä omalta osaltaan eteenpäinkin.

Tästä on siis jälleen hyvä jatkaa matkaa!

Palaamme siis aiaan tuonnempana!

comments powered by Disqus