Kirjoittaja Terhi Puusaari
Uusimmat blogijulkaisut

Vetää Vitoo

Juupa juu. Kelejä on riittänyt laidasta laitaan. Toiset on pysyneet tiellä, toiset ei. Omalla kohdalla tuo ensimmäinen vaihtoehto, onneksi! Sen sijaan Vito-kuljettaja oli ongelmissa noin kilometrin päässä kotoamme ns. kylätiellä. Auto oli jostain syystä ajautunut penkan  puolelle ja ojaan viime viikon loppupuolella. Isäntä sattui paikalle autollamme, kun kuljettaja oli soittamassa hinausapua.

Mieheni päätti laittaa auton ja renkaat kunnon testiin ja kokeilla hinata ojaan ajautuneen auton ylös. Ensimmäisellä yrityksellä Vito liikahti, mutta hiusköysi petti ja lenkki lähti irti. Vito-kuski solmi köyden uudelleen, asetti löyden paikoilleen ja eikun uutta yritystä. Niin vaan nousi auto CR-V:n ja Hakkapeliittojen saumattomalla yhteistyöllä ylös ojasta. Jipii!

Mainittakoon, että oja ei ollut mitenkään erityisen syvä tai penkka jyrkkä. Sen sijaan lunta oli ihan kiitettävästi ja Vito oli sukeltanut suhteellisen syvälle hankeen. Tie oli myös aika liukas, siitäkin päätellen, että yksi auto jo ojassa oli. Kumpikaan asianosaisista; auttaja tai avuntarvitsija ei olisi uskonut, että iso auto ojasta nousee meidän pikku katumaasturin voimin, mutta niin vain kävi! Ja miehelläkin tuli päivän hyvä työ tehtyä! =)

comments powered by Disqus