Kirjoittaja Päivi Wheeler
Uusimmat blogijulkaisut

Vaikeuksien kautta voittoon!

Jotta olo ei olisi liian helppoa ja mukavaa uusien renkaiden kanssa, niin elämässä pitää olla muita vastuksia. Mulle vastuksen asetti MacBook-läppärini, joka ei suostunut aukaisemaan Nokian opasviestejä ja sen tähden on bion julkaiseminen viivästynyt, vaikka on jo kauan sitten laadittu. Kaverin pc:n suosiollisella avustuksella bio on nyt saatu julkaistua. Tänään lomaviikon toiseksi viimeisenä aamuna oli sitten aika varattu Vianorille renkaiden vaihtoon. Ne uudet vanteet ovat kuumottaneet takapaksissa ja mielessäni näin itseni poseeraamassa uusien renkaiden edessä, mutta voi voi, ei ollut setä muistanut pakata soviterenkaita mukaan eikä siis vielä nastoja Jetassa:( Sinne jäivät odottamaan ensi viikkoon.

Olen muuten löytänyt itsestäni yllättäin pientä rallikuskin vikaa uusien renkaiden myötä! Maanantaina Porista tullessani kurvasin moottoritien ramppiin ja yhtään ei tarvinnut himmata, kun auto pysyi tiellä tiukemmassakin käänteessä!

Työmatkan varrella olleella tietyömaalla tuli renkaat testattua päivittäin: hiljaista ja pehmeää oli ajo eikä radion ääni peittynyt kuoppien kolinaan.

comments powered by Disqus