Kirjoittaja Antti Luukkanen
Auto: Audi A5 Quattro
Renkaat: Nokian Hakkapeliitta 8
Sijainti: Hämeenlinna
Uusimmat blogijulkaisut

V8:n murinaa ja pikkupoikamaista hihittelyä

Sain muutamaksi päiväksi lainaan auton, joka ei kylläkään ole enää ihan sitä uusinta muotoilua, mutta nyt se asia olikin sivuseikka. Auto oli Audi A6 Allroad Quattro, ja pellin alla murisi 4,2 litrainen V8. Auton tehon välityksen varmistamassa oli Hakkapeliitta 7 nastarenkaat, Nokialaiset tietenkin siis, kun haussa on parhaat mahdolliset ominaisuudet.

Eihän tätä keksintöä tarvinnut kuin laittaa käyntiin, kun hymy levisi korviin saakka. Pikkupoika sisälläni heräsi jälleen. Ja turha alkaa valehtelemaan, niin olisi käynyt aikalailla kaikille teillekin. Minkäs sille voi, voiman tunne ja varsinkin äänet ovat nykyään taloudellisuuden & ekologisuuden maailmassa vaimenneet, eikä näitä ilmiöihin usein enää törmää. Eihän tuon auton kulutuksessa mitään järkeä olekaan, ei sillä, mutta eipä tällaisen auton osto koskaan mihinkään järkisyihin perustukaan.

Mutta jos tilaisuus koittaa vastaavan koeajoon, niin käyttäkää se. Pikkupoikamainen hihittely on varsin terveellistä aika ajoin, varsinkin kun media yrittää repiä joka puolella otsikoita vain lamasta ja kaikesta muustakin kurjuudesta. Ei hypätä siihen kelkkaan mukaan, vaan katsellaan kun aurinko paistaa ja mietitään mitä kaikkea mukavaa tulevaisuus voisi tuoda tullessaan.

Iloa loppuviikkoon!

comments powered by Disqus