Uutuutta uunista ulos! Osallistu esittely- ja koeajotilaisuuteen

Ennen kuin kesä kääntyy kunnolla talvikauden puolelle ja Hakkapeliitat kaivetaan jälleen turvaamaan autoilua lumen ja jään ympäröimänä, me täällä Nokian Renkailla intoilemme vielä hetken verran kesää. Aihetta tähän positiiviseen fiilikseen antaa jälleen yhden pitkällisen kehitysprojektin kulminoituminen uutuustuotteiksi, joita pääsemme ensi-esittelemään ensi viikolla järjestettävässä lanseeraustilaisuudessa. 

Testikuljettaja, tule mukaan!


Ensimmäinen. Nopein. Hakkapeliitta. Sinulla Hakkapeliitta-testikuljettaja onkin nyt mahdollisuus kurkistaa tulevaisuuteen ja osallistua tähän yksityistilaisuuteen erikoisvieraanamme. Sinun tarvitsee vain toimia nopeammin kuin kanssatestaajasi. Tarkistapa siis kalenterisi ja lähetä ilmoittautumisesi pikimmiten osoitteeseen hakkapedia@nokiantyres.com. Muistathan mainita myös mahdollisista ruoka-aineallergioista. Kutsu on voimassa kaikille testikuljettajille, blogiaktiivisuudesta riippumatta.  

Nopeimmille ja tilaisuuteen pääseville testikuljettajille lähetetään sähköpostitse sekä osallistumisvahvistus että lisätietoa tapahtumasta. Ja toki vastauksen saa siinäkin tapauksessa, että ilmoittautumisvauhti ei ihan riittänyt tälle testimatkalle. Huomioithan, että tapahtuma on jo ensi viikolla!

Aika: Tiistai 28.8. klo 10-17 Paikka: Premier Park Porvoo Nokian rengasperheen uusimmat tulokkaat esitellään tilaisuudessa sekä radalla että maastossa. Osallistujat pääsevät myös itse kokeilemaan ja arvioimaan henkilöautojen rengasuutuuksia erilaisissa ajotilanteissa ja käsittelytesteissä. Kompaktissa yhden päivän tapahtumassa valotetaan myös uutta EU-rengasmerkintää ja sitä, miten se vaikuttaa renkaiden testaukseen ja kehitystyöhön sekä kaikkien meidän autoilevien kuluttajien rengasvalintaamme.


Tutustu Premier Parkiin osoitteessa www.premierpark.fi.

Toivottavasti saan jakaa intoiluni muutaman testikuljettajan kanssa. Tervetuloa mukaan!

- A1

comments powered by Disqus