Kirjoittaja Laura Pystylä
Uusimmat blogijulkaisut

Testikuljettajan herätys talvihorroksesta

Heipparalla Hakkapeliittojen ystävät. Luvattoman Pitkä aika on mennyt ettei ole tullut blogia päiviteltyä. MUTTA se EI tarkoita etteikö testikilometrejä olisi kertynyt ja kokemuksia jaettu kanssaihmisten kanssa =)

Tämä talvi on ollut erityisen mukava kun auton alla rullanneet kunnon talvitassut. Automatkat paljon rennompia kun ei tarvitse jännätä joka mutkassa, pitääkö renkaat. Ainut mitä pitää tarkkailla on nopeusmittari. Aiemmin olen siunaillut niitä pöhlöjä, jotka "kaahaavat" kelillä kun kelillä. Mutta nyt on todettava, että hyvillä renkailla ajellessa vauhtisokeus välillä lievästi iskee.

Ja itselle kun on hyvät kokemukset kyseisistä renkaista, olen jonkinsorttista käännytystyötä yrittänyt työstää aina tilaisuuden tullen =) Tulostakin on tuottanut ja mm. velipoika kävi vaihdattamassa uudet renkaat vielä kevään liukkaille, Hyvä Late!!!

Tässä taannoin posti kolahutti laatikkoon kuoren, josta löytyi pipa ja testikuljettajatarrat autoon, KIITOS! Pipo "hieman" huomiotaherättävää mallia, mutta sopii kuin nenä päähän.

Tämän "hiljaiselon" aikana on tullut koettua kaikenlaisia kohtaamiisia liikenteessä ja kokemuksia niin kuljettajana kuin matkustajanakin. Muistiin olen yrittänyt aina painaa asioita, mistä voisin kirjoitettaa seuraavaan blogiin. Miehet (ja miksei naisetkin) kirjoittelevat mielellään hirmu teknisiä juttuja ja jätänkin ne mieluusti niille jotka sen taitavat =)

Tässä parhaillaan katsotaan pojan kanssa

Suomen Surkein Kuski-

ohjelmaa ja niin hellyytävästi tokas et "onneks meillä ei ole hätää liikentessä, meijän Äiti on testikuljettaja"

Näihin tunnelmiin, Hyvät yöt ja turvallisia kilometrejä!

comments powered by Disqus