Kirjoittaja Antti Luukkanen
Auto: Audi A5 Quattro
Renkaat: Nokian Hakkapeliitta 8
Sijainti: Hämeenlinna
Uusimmat blogijulkaisut

Tervaa ja höyheniä

Ja heti alkuun sanat takaisin, en aio höyhenistä puhua ollenkaan.

Tutustuin tällä viikolla perinteiseen luiston ja pidon yhdistelmään: suksien tervaamiseen. Mietinpä samalla että kuinka moni nykypäivän moderni metroseksuaali on mahtanut aiheeseen tutustua. Vanhasta kunnon hautatervasta on sentään siirrytty hifistelyaikaan, puisien metsäsuksien pohjaan sivelin synteettistä tervaa. (Pahoitteluni kuvan heikkoudesta, liekö tervahöyryt aiheuttaneet pienet vapinat kuvaajallekin).

Sitten vaan baanalle rassailemaan, kuten Matti Näsäkin jo laulussaan kertoi.

Kuten kuvasta näkyy, onhan tämä nyt aivan pimeätä touhua.

Eikä tässä vielä kaikki, perjantaina klo 18 starttaamme näillä välineillä Hämeenlinnasta Katumajärven jäältä, tavoitteenamme olla Lahden hiihtostadionilla la-aamuna klo 8:30.!

Huvinsa kullakin, niinpä.! Reitti on se perinteinen Finlandia-hiihdon baana 40v takaa (n 75-80km), tällä kertaa se vain mennään umpihankeen, tapahtuman juhlavuoden kunniaksi. Lisää tarinaa aiheesta voi lueskella alla olevasta linkistä, ja varmasti myös monesta muusta mediasta, menoamme seuraavat ainakin muutama paikallislehti, radio, Hevoskuuri.fi, jne.http://anttiluukkanen.blogspot.fiToivoa sopii ettei matkalle osuisi hirmuisen suuria välinerikkoja jne, koska reissu tulee olemaan muutenkin aivan tarpeeksi rankka.!

comments powered by Disqus