Kirjoittaja Jukka Leikas
Uusimmat blogijulkaisut

Tarkempana Snapskanin läpiajossa

Lupailin ajaa Turun Stockmannin rengasskannerin läpi - niin teinkin 16.9. Skannerin paikkaa oli muutettu edellisestä kertaa, nyt se on ennen parkkihallin maksupuomia.

Kun en saanut skanneriraporttia esille netin kautta, niin soitin Vianorille asiasta. Oikean puolen renkaat olivat skannautuneet kunnolla, vasen puoli oli jäänyt vajaaksi. Siksi raporttia ei ole saatavilla.

Pitää ottaa uusiksi. Nyt ajan sellaista linjaa, että joudun nousemaan autosta laittaessani maksukortin puomin lukijaan .. Niin ja sen jälkeen kitkat alle. On ollut niin paljon pakkasöitä Etelä-Savossa. Ei ihan tarpeeksi kovia pakkasia, jotta hirvikärpäset oisivat kuolleet kokonaan. -4 ei näköjään riitä siihen.

Mutta sainpa poikani ajamaan Tampereella skannerin läpi ja lähettämään minulle kuvat. Hän on huolissaan kesärenkaidensa kunnosta (Hakka Green).Rengasratsian kannalta ei tarvitse olla huolissaan ja 'merkitsevä urasyvyys'  keskiurissa on jopa vesiliirronkin kannalta aika hyvissä lukemissa. Renkaat voi ajaa loppuun syksyllä,mutta vesisateessa kannattaa hiljentää vauhtia normaalista ajorytmistä ja uudet renkaat ensi kesäksi on tosiasia.

Tällaisessa rajatapauksessa Snapskan antaa erittäin hyvän tilannetiedon päätöksen tekemistä varten. Hieno juttu

Vasen etu

 

Oikea etu
Vasen taka
oikea taka

 

comments powered by Disqus