Tärisevät kesärenkaat, Hakka V

Lupasin yhdessä edellisessä blogikirjoituksessani mennä Vianorille selvittämään syyn kesärenkaiden aiheuttamasta tärinästä. Ja heti se selvisi, Nokian Hakka V-kesärenkaat ei vaadi uutta tasapainotusta.

 

Vannepultit olivat kaikki vääränmuotoisia ja oli ajossa ruuvanneet itsensä auki niin, että vanteet ei olleet enää tiukasti kiinni autossa. Kuvan kiiltävä pultti on oikeanmuotoinen pallokantainen ja koko sarja maksoi 40 € Vianorista.

 

 

Toinen tärinän aiheuttaja oli pari kappaletta vannesovitteita, jotka oli autoliikkeen toimesta jääneet tiukasti paikolleen. Sovitteet estivät kahta rengasta asettumasta kunnolla napaan ja aiheutti lisää tärinää matkanteon aikana. Sovitteet istuivat niin tiukasti kiinni, että ne sai pois ainoastaan rikkomalla.

Autoliike, jossa tämä tilanne oli päässyt syntymään on Nokian Renkaiden jälleenmyyntipiste ja kun reklamoi asian heille, vastaus oli "varmaan auton edellisen omistajan vika". Onneksi on Vianorissa asiantuntevaa palvelua ja mahdolliset epäkohdat saatetaan välittömästi asiakkaan tietoon. Näin toimimalla he tekevät oman osansa tieliikenneturvallisuuden ylläpitämiseksi. Kaikki tärinä poistui autosta tämän muutostyön myötä.

 

 

comments powered by Disqus