Talvivanteiden kunnostusta, pahempia kelejä odotellessa

Kun luvassa on kumien vaihto, katsoo talvivanteitaan taas vähän tarkemmin silmin. Tällä kertaa tuomio oli selvä: uusi maalipinta on saatava, kun vanha alkaa rapista irti. Ja kun "nakit" kerran otetaan irti joka tapauksessa, ei otollisempaa tilaisuutta voisi olla.

Ensi alkuun kävin Olarinluoman Vianorilla purattamassa renkaat, Tattarisuon kavereilla kun ei ollut välineitä sellaiseen operaatioon. Tuosta Vianorista pitää sanoa, että oli asiallisinta ja mukavinta (eikä yhtään lipevää!) palvelua, mitä olen missään autoiluun liittyvässä sinikauluspaikassa saanut. Täyden kympin keikka!

Seuraavaksi reissu Tattarisuolle. Pienen selvittelyn jälkeen löysin Hiekanjyvä-nimisen hiekka- ja lasikuulapuhaltamon sekä samalla tontilla toimivan Taximo-nimisen maalaamon. Muovikeskiöt vielä talteen ja vanteet odottamaan käsittelyä. Hinnaksi sovittu 180 euroakaan ei hirvitä, jos sillä saa yhtään kelvollista jälkeä. Katsotaan sitten noin viikon kuluttua, minkänäköistä jälkeä tuolla osataan tehdä - luvassa kuvallinen raportti aiheesta.

comments powered by Disqus