Talvi peruttu toistaiseksi

Vasta kun päästiin hienoista lumenloskaisista kuvista nauttimaan, niin yhtä nopeasti kelit palasivatkin tavan syksyisiksi. Aamurutiineihin onkin jo räntäsateen jälkeisinä päivinä kuulunut lasien puhdistamisen sijaan lämpömittarin tarkastaminen ja vieläpä ihan vaan varmuuden vuoksi. Eipä ole kyllä tarvinut vähään aikaan laseja raapatakkaan, vaikka muutamana aamuna edellisen kirjoitukseni aikoihin sille olikin jo aihetta.

Pari päivää lumisadekirjoituksen jälkeen päästiinkin jo aamulla liukkaisiin tunnelmiin, nimittäin isolle tielle liittyessä rupesi mittaristossa ESP:n varoituskolmio vilkuttamaan. Tilanteilta kuitenkin vältyttiin ja valon vilkuttelukin jäi kertaluontoiseksi. Lämpömittari onkin taas aamuisin näyttänyt systemaattisesti 5-10 lämpöasteen haitaria, joten ilmeisesti talvitunnelmat ovat toistaiseksi peruttu! Syysmyrskykin jäi täällä Tampereen korkeudella suutariksi, mutta eiköhän tästä pikkuhiljaa päästä jo taas arktisiin olosuhteisiin.

Talven kynnyksellä onkin alkanut taas eri medioissa näkyä melko kattavasti eri rengasvalmistajien talvirengasmainoksia. Nokian mainoksiakin on tullut melko aktiivisesti vastaan, myös jopa Ruotsiin lokalisoidussa YouTubessa! Hieno mainoshan tuo on ja lämpimät onnittelut myös kattavasta testimenestyksessä Tuulilasissa ja Tekniikan Maailmassa, sekä kitka- että nastarenkaiden saralla! Empiirisen (ja tietysti puolueettoman :D) tutkimuksen perusteella voisinkin Nokian mainoksia, sekä printtinä että televisioituna, kehaistakin joukon mielenkiintoa herättävimmäksi.

-Jyri

comments powered by Disqus