Kirjoittaja Tapio Somero
Uusimmat blogijulkaisut

Syksyn Sävel

Hyvää alkavaa syksyä kaikille!

Ikävä kyllä kesä meni jälleen kerran erittäin nopeaa ohi. Tässä vielä mietin että milloin sitä pitäis kesälomaa.. katotaan sitten ensvuonna uudestaan taas :D. Onneksi voin ite luoda omat lomani ja päättää milloin ne pidän. Olen varmaan ainut ihminen, joka on nauttinut näistä tulvista tien päällä.. ja siihen löytyy hyvät syyt kertaa 4 kpl!

Omat reissuni on sijoittuneet tälle kesää aikalailla Kainuun ja Pohjois-Suomen alueelle. Niistäkin aika moni yksityisiä tilauskeikkoja. Eli on ajettu ristiinrastiin, navigaattorin kera. Navigaattori on siitä hauska väline että aina ei tiedä mistä reitti kulkee.. eli on ajettu todella pieniä ja mutkaisia teitä. Kun tähän soppaan lisätään suuret lammikot tien pinnalla, alkaa meno meneen jännäksi.

Renkaat ovat pitäneet todella hyvin tiessä kiinni ja luistonesto ei ole välkkynyt vielä kertaakaan. Mutta yhden huonon asian pistin merkille. Suurin osa lammikon vedestä tuli tuulilasille ja peitti näkyvyyden aika tehokkaasti. Tämä on todella vaarallista mutkaisilla teillä. En tiedä onko tämä renkaan "huono puoli" vai tuntuuko vain että edelliset kesärenkaat eivät roiskineet näin tehokkaasti.

Mutta on aika siirtyä kohtapuoliin takaisin talvirenkaiden testaukseen. Nokian Renkaille terveisiä, että ensikesäksi kiitos vähän huonommat renkaat että keksii jotain asiaa :D. Testauksessa on ollut tosiaan Nokian Hakka Blue malli ja tämä malli ei ole turhaan voittanut kaikkia testejä melkein. Tämä on kuin renkaiden Usain Bolt. Ennätystä on vaikea rikkoa.

Olen kuumeisesti etsinyt uutta autoa ennen talven tuloa. Hybridi olisi kova sana mutta tämä Suomen verotus.. ei mitään järkeää maksaa niin paljoa veroa auton hinnan mukana. Noh, hyvä että me autoilijat pidetään tämä valtio pystyssä :).

 

comments powered by Disqus