Kirjoittaja Jukka Leikas
Uusimmat blogijulkaisut

Santa Claus turisteille White Hell tyyppistä maksullista aktiviteettia

Talvimatkailijoille Japanista,Kiinasta, Englannista, Sveitsistä jne tarjotaan lyhyelläkin matkalla poro - ja moottorikelkka-ajelua. En ole havainnut "henkilökohtainen talviajokokemuksesi" -tyyppistä matkailutarjontaa talvituristeille.

Olen itse kerran ollut Helsingin lähimaastossa silloisen työtiimimme "talviralli -kisassa", jossa ajoimme kilpaa hyvin lyhyellä radalla vanhoilla auton romuilla. Porukka innostui kovasti. Iltapäivän jälkeen tiimihenkeen löytyi uusia ulottuvuuksia. Ja tietysti "kyllähän minä olisin, mutta kun..."

Luulisin ainakin miesten muista maista innostuvan tällaisesta vaihtoehtoisesta ohjelmasta, jossa saisi kokeilla ajamista etu- ja takavetoisilla autoilla Nokian Hakkapeliitta renkailla ja Etelä-Eurooppaan tehdyillä kitkarenkailla. Luulisi moisen radan tekemisen ja ylläpitämisen olevan kohtuullisen helppoa Santa Claus Land lähelle. Tai myös isompien hiihtokeskusten läheisyyteen. Autot voisivat olla vaikka iäkkäitä (kuten meidän Volvo 940 vm 1997, joka käynnistyy pakkasessa kuin pakkasessa vuoren varmasti)

Naruska on vähän kauempana, mutta ehkä Ukka laittaa harkintaan?

Kyseiset "koeajoradat" voisivat jollain tapaa olla kytköksissä Nokian Renkaiden markkinointiin???

 

 

comments powered by Disqus