Kirjoittaja Terhi Puusaari
Uusimmat blogijulkaisut

Samperin puusilimät!

Ihan nyt näin pikaseen haluan VALITTAA hetken.

 

1. Mikä siinä pitkien ja lyhyiden valojen vaihtelussa on niin hankalaa?! Tuskin kaikki vastaantulijani on vasta kortinsaaneita ja vasta opettelevat auton käyttöä. Äläkää hyvät ihimiset sokkaisko vastaantulijoitanne, jos haluatte ITE pysyä hengissä!!!!!!!!!!!!!!

2. Eikö Vaasassa tarvita ajokorttia?! Heillä, jotka minun kanssani eilen sattui yhtäaikaa liikenteeseen ei ainakaan sitä ollut TAI he olivat humalassa TAI he olivat sokeita! Liian monta törttöilijää yhtäaikaa liikenteessä! Vaasa-Kokkola välillä ainakin kolme ketjukolaria välttyi ihan vaan tuurilla. Myös yksi metsäänajo oli lähellä, mutta jotenkin ihmeessä se auto vielä nousi sieltä penkanpuolelta takaisin tielle. Silmät auki hyvät ihmiset!!!

3. Missä se lumi viipyy?! Ei ole kiva ajella pimeässä, kun märkä tie imee viimesenkin valon! Eikä ole kiva kiduttaa uusia talvirenkaita kesäsäässä!

Ainut positiivinen asia autoiluun liittyessä on se, että lumettomuudesta huolimatta nastarenkaat alla on melko hiljaset. Eilen tuli ajettua n.300km yksin ja kiinnitin sitten huomiota tuommoiseen seikkaan. Accordissa olleet kesärenkaat piti saman verran ellei enemmän ääntä, kuin nämä...

comments powered by Disqus