Kirjoittaja Antti Luukkanen
Auto: Audi A5 Quattro
Renkaat: Nokian Hakkapeliitta 8
Sijainti: Hämeenlinna
Uusimmat blogijulkaisut

Ruokahuolto tien päällä

No niin, kauden ensimmäinen pohjoisen keikka on takana. Tällä kertaa ei kylläkään omalla autolla, mutta onneksi tässäkin versiossa oli hyväkuntoiset Hakkapeliitan nastat alla. Matka siis sujui turvallisesti molempiin suuntiin, vaikka paikoin oli liukasta ja porojakin liikkui tiellä ihan kiitettävästi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyytyväinen kuljettaja on parempi kuljettaja - hyvä ruoka, parempi mieli. Tai jotain. Tuli kuitenkin tuossa tehtyä sellainen havainto, kun tänään paluumatkalla poikettiin Hirvaskankaan Shellillä syömässä, että hetkinen, sieltähän sai erinomaisen hyvää ruokaa. Ja annokset oli vielä esteettisestikin täysin hyvää ravintolatasoa. Alle kybällä hyvä salaattipöytä, tuoreet sämpyt ja kaffetkin päälle. Ei paha. Tämä on valitettavasti poikkeus, että tien päältä saa muutakin kuin mautontoa perusmössöä, jota mm yksi kohtuullisen suuri ketju tarjoaa joka luukulta.

Kysynkin nyt muiden kokemuksia, miltä huoltiksilta olette saaneet oikeasti hyvää ruokaa? Jos vaikka saataisiin listattua edes muutama paikka missä voi ruokailun jälkeenkin jatkaa matkaa niin, että on lähtenyt nälkä eikä pelkästään ruokahalu.

comments powered by Disqus