Facebook Instagram menu-icon icon-play scroll-down search Twitter YouTube

Rengasyhteisö

Lue autoilijablogista aitoja kokemuksia renkaista tai sukella rengasasioihin asiantuntijablogien avulla. Hyppää kyytiin sosiaalisessa mediassa tai katso, mitä mieltä muut ovat Nokian Renkaiden tuotteista. Tervetuloa!

Kirjoittaja Jukka Leikas
Uusimmat blogijulkaisut

Renkaat alle - milloin? Lakiesitys tekeillä, ottakaa kantaa.

Tuoreimmassa Tekniikka ja Talous -lehdessä on mielipidekysely aiheesta pitääkö renkaat vaihtaa kelin vai kalenterin mukaan.

 Kokeiltaa toimiiko linkki ja ottakaa kantaa.
Joka tapauksessa ministeriö tutkii asiaa ja muotoilee esitystä asiasta.

Minusta kalenteripohjainen systeemi on tarpeeksi selkeä, mutta maata voisi jakaa vyöhykkeisiin jonkin säähistoriatiedon mukaan. Selvää on, että Napapiirin pohjoispuolella nykyinen laki vaatii talvirenkaat liian lyhyeltä ajanjaksolta ja Salpausselän eteläpuolella talvirenkaat voisi hyvin vaihtaa marras-joulukuun aikana ja pois maaliskuussa, mikäli ei ole yhtään ajoa Keski-Suomeen tai sitä pohjoisemmaksi. 

Tässä linkki ja teksti:

http://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/mita-mielta-olet-renkaat-vaihtoon-kelin-vai-kalenterin-perusteella-aanesta-6596830?_ga=1.228066137.514040028.1477945641

Rengas
Jyrki Alkio 4.11. klo 13:55

Mitä mieltä olet: Renkaat vaihtoon kelin vai kalenterin perusteella? Äänestä!

Jos ajatus toteutuu, autoissa pitää olla talvirenkaat alla jo marraskuun alussa, mikäli maa on valkoisena. Jonain vuonna kesärenkailla voisi ajaa vaikka tammikuussa.

Nykylain mukaan talvirenkaita pitää käyttää joulukuun alusta helmikuun loppuun. Kelistä riippuen talvirenkaat voi ottaa käyttöön jo aiemmin.

Mitä mieltä sinä olet? Äänestä, kumpi on parempi vaihtoehto, keliin vai kalenteriin perustuva talvirengaspakko.

Kumpi on mielestäsi parempi vaihtoehto, keliin vai nykyinen kalenteriin perustuva talvirengaspakko.
1. KELI
2. KALENTERI

Osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttikentässä.

 

comments powered by Disqus