Kirjoittaja Arto Sievinen
Auto: Mercedes-Benz E-Coupe
Renkaat: Hakkapeliitta 8
Sijainti: Helsinki
Uusimmat blogijulkaisut

Rapinan vähentyessä

Huhtikuun loppupuoli häämöttää ja kesän ensimmäiset merkit pilkahtelevat sieltä täältä. Liikenteessä päivä päivältä nastarenkaiden rapina vähenee kun kansa siirtyy kohti kesää kesärenkaiden siivittämänä.

Muutamat takapakit sään suhteen ja kevyen, yllättävän lumisateen merkeissä eivät ole ainakaan omaa pulssiani nostaneet muuten kuin auton puhtaanapidon osalta.

 

Kohti kesää.​

 

Varmasti viimeisimmätkin sankarit alkavat saamaan autonsa alle keliin sopivat renkaat eli tarkemmin sanottuna kesärenkaat. Muutama viikko takaperin saatuani tasapainotuksen hoidettua alta, kävi näin myös omalla kohdallani. Hyvin palvelleet Hakkapeliitta Kasit saivat siirtyä ehkä jopa puolenkin vuoden varastokaudelleen.

 

Numeroita vielä näkyvissä.​

 

Ehkä yllättävimpänä seikkana pitäisin renkaiden hyvää kuntoa. Testikaudella omalle autolleni on kuitenkin osunut kaksi varsin vähälumista ja renkaille täten rankkaa talvea.

Siltikin kulumisseurantanumeroista useampi löytyi vielä ja antoivat ymmärtää, että ensi talvena jatkettaisiin siitä mihin nyt jäätiin. Hakkapeliittojen positiivisin käyttäjäkokemus onkin viimeisten mallien kohdalla ollut, ettei nastat katoa kanssa-autoilijoiden tuulilaseihin.

 

Tästä on hyvä jatkaa ensi talvena.

comments powered by Disqus