Kirjoittaja Nita Silvennoinen
Uusimmat blogijulkaisut

Rapi rapi sanoi rengas

Nyt oon uudet Nokiat alla, tykkään :)! Kotiin sain siis ajella hymyssä suin uusilla renkailla Nirvanan pauhatessa radiossa. Hymy ei johtunut pelkästään hyvästä musiikista tai uusista renkaista, vaan suurelta osin myös  Savonlinna PK-renkaan loistavasta asiakaspalvelusta.

Minulla ei yleensä ole tapana myöhästellä sovitusta aikataulusta, mutta tällä kertaa olin pikkuriikkisen myöhässä.. Osaltani kyllä syytän sattuneesta liikennevaloja, joista joka ikinen oli punaisena matkalla ;) Huolimatta tästä minut otettiin vastaan iloisin tervehdyksin ja kahvikuppi oli kädessäni ennen kuin ehti Audia sanomaan. Eikä aikaakaan kun minulle ilmoitettiin, että renkaat oli vaihdettu. Lisäksi sain tervetulleen ilmoituksen siitä, että kesärenkaani pääsisivät oikein hotelliin säilytykseen talven ajaksi, eikä minun siis tarvinnut niitäkään enää roudata minnekään, jeij! Nita kiittää isosti :)!

Ja sitten itse renkaisiin. Kelihän näillä leveysasteilla on vielä reilusti plussan puolella. Matka-ajossa renkaat tuntuivat kuitenkin jo nyt oikein omilta, toki ohjaus tuntui hieman jäykemmältä kuin kesägummeilla, mutta näinhän se menee. Rengasmelukaan ei mielestäni kovinkaan suuresti muuttunut lukuun ottamatta tasaista rapi rapi -ääntä mitä nastat saavat aikaan :) Nyt ei enää puutu kuin talvi ja lumi, minä ja Armas olemme valmiita :)

comments powered by Disqus