Rapatessa roiskuu... eiku skrabatessa roiskuu...

Toden totta pakkanen alkaa pikku hiljaa hiipimään ja mikäs se sen rattoisampaa kuin skraballa jyystää umpijäässä olevaa auton ikkunaa. Siinä se hermo lepää...

Lyhykäisyydessään alkaa olemaan se aika kun kisaillaan kilvan, että kumpi ehtii ensin
1. Jää yllättää aamuisella asfaltilla
2. Talvirenkaiden vaihto

Tänä vuonna vianor luki ajatukseni ja lähetti tekstiviestiä, että olis aikaa tarjolla renkaiden vaihtoa varten. Juuri edellisenä päivänä ehdin ääneen sanoa, että pitääpäs varata aika renkaiden vaihtoon. Siellä ne odottelevat viime talven hakkapeliitat hotellissa ja jos itsellä on muistikuva oikein niin jopa vielä hyvässä kunnossa. Samassa yhteydessä saavat hotellin perukoille painua hakkapeliitta kesärenkaat jotka osoittautuivat vallan mainioiksi, ehkäpä ainoa asia joka välillä kävi mielessä oli, että ei nuo ehkä maailman hiljaisimmat olleet mutta toisaalta mitenkäs niitä järkevästi vertaat. Jos istut tai ajat jotain toista autoa niin jokaisessa automerkissä on eroavaisuudet eristyksissä jne.

Asiasta toiseen... mielenkiinnolla odotan myös, että miten drivecon vinkit ja raportit muuttuvat kun kelit vaihtuu ja renkaat vaihtuvat. Drivecosta en olekkaan ehtinyt praataamaan, joten pari sanaa aiheesta. Driveco on siis laite joka kytketään auton tietokoneeseen ja laite sitten lähettelee tietoja järjestelmään josta voi sitten netin kautta seurata omia ajotapojaan ihan tilastofaktojen muodossa. Alussa sovelluksen säätöjen kanssa oli pientä hakemista mutta sain todella loistavaa palvelua drivecon väeltä ja tulipa samalla annettua parit kehitysehdotuksetkin...uusia fiitsereitä elikkäs ominaisuuksia palveluun on saamani tiedon mukaan tulossa (ehkä jopa syksyn aikana) ja jos se ominaisuus tosiaan tulisi meidänkin testattavaksi niin jo se vain passais. Tuosta sovelluksesta sitten on voinut vertailla, että kuka meidän perheessä kiihyttelee liikaa tai ajetaanko ylinopeutta, painetaanko jarrua pohjaan jatkuvasti jne. Peukutusten perusteella voin jopa sanoa, että ohjelma on rohkaissut hieman testaamaan muutoksia ajotapoihin ja kiinnittänyt huomiota esim. vaihteiden nopeampaan vaihtoon. Odotetaan siis mitä muuttuu talven mittaan...

Odottelusta puheenollen hakkapedian väki, kovin on hiljaista ollut viime aikoina eli totta siellä markkinointi väki on vääntänyt uusia videoita ja muuta äksöniä talvea varten..

Itseasiassa voisinkin pistää tähän linkkivinkin teidän uuteen kisaan... Eli keksi uusi slogan ja luonollisesti oma ehdotus on jo lähetetty ja voittoa kovasti odotellaan ;) mutta pistäkäähän omatkin ehotukset vetämään arvon blogin lukijat.
http://www.nokianrenkaat.fi/slogan-kilpailu

Ei muutaku iloisesti skraba kouraan ja kohti uusia haasteita!

comments powered by Disqus