Positiivista palautetta moottoritiellä vesiurissa ajamisesta täyttä vauhtia

Pyörähti heinäkuun ensimmäinen jo iltaan, kun meidän perheemme änkäsi Volvon kyytiin. Varttia yli kymmenen auto suunnisti moottoritielle ja nappi lautaan - kulloistenkin rajoitusten mukaan. Ykköstie oli kuivaa ja Muurlan tienoilla olivat pikipojat hommissa. Hiljennys kolmeenkymppiin ja topparoikalle työrauha. Sen jälkeen matkanopeus oli melko tasan 120 aina kun mahdollista. Lohjanharjun tienoilla alkoi pirskotella vettä. Vielä varovaisesti. Mutta kun päästiin kehä III jälkeen Lahden tielle, niin vesisade muuttui yhtäjaksoisemmaksi.

Jossain vaiheessa huomasin ajavani 120 nopeudella syvässä veden täyttämässä vesiurassa. Piti hieman tunnustella - testikuljettajuuden perisynti - miten rengas käyttäytyy, kun sitä hieman härnää. EI MITÄÄN ONGELMAA. Rengas kulki suoraan ja pystyi syrjäyttämään monisenttisen vesikerroksen oivallisesti.

Lisäsipähän kokeilu luottamusta renkaisiini loppumatkalle. Vaimoni välillä hieman kyseli, että miten renkaat mahtavat pitää mutkaisella märällä tiellä (75kmh nopeus) ja yritin puolustella luottamustani renkaisiini hänelle.

Renkaat ovat reilun vuoden ikäiset Hakka Greenit.

Hyvää ja turvallista matkaa kaikille kesäteiden urissa liikkujille. Suosittelen Hakka Green - tai Blue alle vaihtamista  :)

comments powered by Disqus