Kirjoittaja Tapio Somero
Uusimmat blogijulkaisut

Pizzakuski(t)

Hyvää heinäkuuta itse kullekkin!

Näin sitä on taas viikko kadonnut elämästä ja niin katoaa tämäkin. Kai se lause on totta, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeampaa viikot vierivät. Testikelit on ollut aivan loistavat Hakka Blue mallille, jotka on suunniteltu erittäin märkiin olosuhteisiin. Vettä tulee taivaan täydeltä ja lisää tulee niin että perunapeltokin hukkui jonnekkin.

Viikonloppuna tuli käytyä Seinäjoen suunnassa pariin kertaan. Kyseessähän oli kuuluisa "TJ0" viikonloppu, eli pojat pääsivät armeijasta pois. Kysyin ihmisiltä yhden kysymyksen viikonlopun aikana mikrofonilla, "Kuinka moni on päässyt tänään armeijasta pois?". Voi sitä huutoa ja energiaa mikä irtosi. Kysyin toisen kysymyksen, "Kuinka moni on lähdössä armeijaan?" Voi sitä hiljaisuutta ja mökötystä.

Tälläkertaa en renkaista paljoa kerro vaan otan esille yhden liikenneaiheisen kysymyksen. Selailin tuossa Facebookkia ja törmäsin yhteen kuvaan (kiitokset Karitalle kuvasta), missä Poliisit olivat pysäköineet autonsa lapsiparkkiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyseessä ei ollut hälytysajo, vaan pizzanhakureissu. Tämä tietenkin aiheutti paheksuntaa ja paljon on pohdittu ja kyselty, saako näihin ruutuihin parkkeerata kaikki vai tuleeko sakkoa? Ehkä joku viisaampi osaa sanoa ja kommentoida tätä. Oma mielipiteeni on että ne ruudut on tehty turvallisuuden takia. Pienet lapset on tunnetusti vilkkaita ja juoksee äkkiä auton alle isolla parkkipaikalla jos auto pitää parkkeerata kauas. Nämä kun sijaitsevat pääoven vieressä, joten kaikilla on turvallisempaa. Niin perheellisillä kuin meillä joiden pitää VAROA. Eli kaikki niihin saa parkkeerata mut kannattaa jättää ne lapsiperheiden käyttöön. Tämä on vain henkilökohtainen arvio.

Ensiviikolla sitten vähän lisää testiasiaa renkaista ja tutustutaan myös uuteen hienoon aikuisten poikien/tyttöjen leluun, jonka voi liittää autoon! Tilasin suoraan Hong Kongista ja siihen liittyvästä kännykkäsovelluksesta, eli Torque:sta! Tämä tuote on varustettu aidolla Made in Hong Kong leimalla, joten toimii varmasti hyvin.

Mutta katsotaan sitä sitten ensiviikolla miten hyvin se toimi :D. Son moro!

comments powered by Disqus