Kirjoittaja Jussi Ovaskainen
Uusimmat blogijulkaisut

Parkkipaikkoja

Työt toivat täksi viikoksi Helsinkiin. Majoituin ystäväni luoksi aivan Helsingin ydinkeskustaan. Mietinnänkohteena oli auton parkkeeraaminen, kun parkkipaikkojen puutteesta etukäteen kovasti varoiteltiin. Kolmena iltana on hoppa löytänyt helposti yösijan hyvin läheltä alaovea. Ainakin tämän perusteella varoittelut olivat turhia.
Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että kaupunkien kesktoihin ei tarvitse peltilehmällä mennä. Nyt runsaahko oheistavaran määrä pakotti toimimaan periaatteita vastaan.

Tänään olisi tarkoitus majoitusta tarjoavan kaverin kanssa käydä Talmassa  nauttimassa 55 korkeuserometrin alamäkiä. Kannattaa kuitenkin hymyilyltä muistaa, että tämä kallistettu pelto on yksi Suomen tunnetuimmista laskettelukohteista maailmalla. Talma-tietoisuutta on maailmalle vienyt useat sieltä ammattilaisuralle ponnistaneet lumilautailijat.

Huomenna kokka kohti Etelä-Karjalaa ja hämmästelemään uutta Saimaan kylpylää, työpalavereiden merkeissä. Vaikka työt kuuluvat ehdottomasti tulevaan reissuun, perjantaiaamuna ratin taakse istahdan luultavasti vasta iltapäivän puolella.

comments powered by Disqus