Kirjoittaja Arto Sievinen
Auto: Mercedes-Benz E-Coupe
Renkaat: Hakkapeliitta 8
Sijainti: Helsinki
Uusimmat blogijulkaisut

Paras kesä ikinä

Heinäkuun ensimmäiset päivät ja odotus paremmasta on valloillaan.

Hammasta purren moni on valehdellut viettäneensä hienon alkukesän. Ainoat kuukaudet kun ihmisten katseet nousevat maanpintaa ylemmäksi ja rennon kiireettömän ilmapiirin voisi olla aistittavissa, on poissa. Ketäänhän ei hieman viileämpi ja kosteampi sää ei haittaa, vaikka ilmapiiristä voisi muuta aistiakin.
 

(Veneet ovat viihtyneet satamaoloissa alkukesästä.)


 

Omalla kohdallani kesä on kuitenkin ollut loistava tähän asti. Normaalin auton ilmastointilaitteen tuottaman flunssan sijasta olen saanut nauttia liian vähäisen pukeutumisen avittamasta kevyestä yskästä. Lisäksi keliolosuhteet ovat

pakottaneet

työorientoituneelta liikenevän vapaa-ajan viettämään sohvalla jalkapallon ääressä - ihan vain sään takia.

Tiellä liikkuessa säännöllisen epäsäännölliset keliolosuhteet tarjoavat sopivalla vaihtelulla sadekelin kaupunkiradan ja kuivan kelin vauhtiajot. Kilometrejä renkaat ovat keränneet jälleen lisää edellisestä kirjoituksesta ja nyt mittariluku näyttää melko tarkalleen 18´342 kilometriä.
 

(Linnanmäellä jokainen turvallisesti kokea vauhtia kesäaikaan.)


 

Toistaiseksi renkaat eivät ole osoittaneet väsymyksen merkkejä tai selkeää eroa pidon asteittaisen katoamisen kautta normaalissa tai hieman vauhdikkaammassakaan ajossa. Pitoa riittää niin kuivalla kuin sateisellakin kelillä - varsinkin jälkimmäisellä asia on helppo havannoida.

Testaus jatkuu.
 

(Espoon pilviset näkymät.)


 
 
 
 

comments powered by Disqus