Kirjoittaja Tapio Somero
Uusimmat blogijulkaisut

Pakkasukko pieksee sun pakarat

Erittäin kylmää päivää kaikille!

Näin sitä saatiin kunnon perstuntuma

 (http://urbaanisanakirja.com/word/pers-tuntuma/)

 talven ihaniin pakkasiin. Itse päästin aika korkean sävelen kun persaukseni painoin auton penkkiin eilen, jossa ei ollut penkinlämmitintä ja itselläni ei ollut mikki hiiri kalsareita alla.

Rakas Toyota <3

Itselläni on ollut tämmöisillä pakkasilla pientä ongelmaa Diesel auton kanssa, kuten varmasti aika monella muullakin. Ei meinaa millään lähteä käyntiin ja liike on jäykkää. Onneksi pihalla seisoo myös legendaarinen Toyota Carina vuosimallia 95! Tämä idän ihme hyrähtää uuden akun myötä käyntiin pakkasella kuin pakkasella ja ei takuulla jätä tienposkeen. Ei ainakaan vielä ole. Ja lämpenee todella nopeasti ja lämpö ei lopu kesken. Se on näiden pienten bensa-autojen etu.

Mutta kaikkein parasta autossa oli nämä "talvirenkaat". Kyllä toteutui kohdalla aika hyvin toi mainoslause "Nokian Renkaiden turvallisuus voi johtaa jännityksen etsimiseen äärimmäisistä teoista". Harmi vaan että yritin testata samaa "jännittävää asiaa" näillä Toyotan kiinarenkailla, kuin mitä omalla autolla, jossa on Seiskat alla. Eli testasin pitoa 90 asteen kurvauksessa omalle kotipihalleni, kahden pensas aidan välistä.

Meni kotipihan aukko nätisti ohi ja naapuri voi ehkä kysellä korvauksia postilaatikostaan Nokian Renkailta. Ei muutakuin kevättä kohti =o)

 

comments powered by Disqus