Kirjoittaja Nita Silvennoinen
Uusimmat blogijulkaisut

On lunta tulvillaan..

Ihmeellinen talvi, ei voi muuta sanoa.. Maa on ollut valkeana joitakin päiviä, mutta lämpömittari alkaa taasen vaipua plussan puolella ja voimme hyvästellä lumen, ei kiva. Rehellisesti sanottuna en kyllä toivokaan meille yhtä paljon lunta kun viime vuonna, jolloin saimme kahlata melkein kaulaa myöten tuossa valkoisessa aineessa paukkupakkasten ja viiman tuivertaessa luihin ja ytimiin. Mutta ei tämä loska ja vesisadekaan oikein innosta, kultainen keskitie se olla pitää :)

Positiivista hetkellisessä talvessa on ollut se, että uudet gummit ovat vihdoin ja viimein päässeet oikeuksiinsa. Taannoin kaverini ajoi autoani ja tokaisi, että onpas sinulla hyvät renkaat. Mielissani pystyin vaan nyökyttämään ja hehkuttamaan että niin on :) Olen harmitellut mielessäni, että mitenköhän sulat tiet ja viikkojen ajo asfaltilla on vaikuttanut renkaisiin. Kai se jollain tavalla turhaan kuluttaa nastoja? Toisaalta kyllähän ystävämme maantiesuolakin pitää tietyt tiet jokseenkin sulana koko talven ajan, joten tuskin kovin suurta vahinkoa renkaille on tullut.

Vielä pitää pikkaisen kehaista renkaita.. Loistavasti ovat pitäneet jäällä, lumella ja sohjossa. Jotenkin minusta tuntuu, että sohjossakin ajaminen on ollut helpompaa eikä auto yritä puskea eteenpäin kuin höyryjuna, vaan kääntyilee suht näppärästi juurikin sinne, minne haluaa. Ja tämähän on tietty myös hyvin toivottavaa :)

comments powered by Disqus