Kirjoittaja Pasi Aittokumpu
Uusimmat blogijulkaisut

Nyt on alla Hakka Bluet

Nyt on ykkösauton alla Hakka Blue -kesärenkaat ja sitten saakin vertailla niihin noita viime keväänä hankittuja Hakka Green -kesärenkaita. Tampereen Vianorissa Sarankulmassa sain jälleen erittäin hyvää, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua!

Käynnin jälkeen on sittemmin Hakkaturvakin renkaille rekisteröity ja nyt tunnustellaan miltä se tuntuu kun on tuoreet huippu-renkaat auton alla. Hyvältähän ne vaikuttivat ainakin ensituntumalta.

Aikakin oli oikea vaihtaa nuo renkaat, koska ensinnäkin vaikka vanhoissa renkaissa olisi vielä ollut kulutuspintaa, niin ne eivät kantaneet oikeaa merkkiä eli eivät olleet Nokian-renkaat ja tämän lisäksi toiseen eturenkaaseen oli ilmestynyt jo jonkinkokoinen "patti", joka kieli siitä, että renkaan sisärakenne (vyötteet tms.) olivat ilmeisesti päässeet jotenkin viottumaan kun oli ajettu monttuun tai Pirkanmaalaisesti sanottuna "rotvalliin" eli reunakivetykseen ajaessa. Onneksi vanha rengas kesti tuonne Tampereen Vianorille asti, ettei tarvinnut "vanteella ajella"...

Onneksi siis kasa uusia Hakka Blue -renkaita odotti asennusta...ja siitä lähdettiin!

Ja eikun vanhoja poistamaan auton alta, pesut, renkaiden irrotukset tasapainotukset ja alle asennukset...ja toki ne renkaat sitten myös tasapainotettiin (enne alle asennusta).

Matka siis jatkuu hyvillä renkailla eteenpäin!

Hyvää viikonvaihetta kaikille!

 

comments powered by Disqus