Kirjoittaja Pasi Aittokumpu
Uusimmat blogijulkaisut

Northproof Nokialla 8.-9.2.2013

Kävin sitten ohimennessäni lauantaina kiertuerekassa ja maastossa kokeilemassa Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaita ja R2-kitkarenkaita kun Northproof (Northproof) -kiertue oli käymässä Nokialla 8.-9.2.2013. Tarkempi paikka oli Nokian Renkaiden testirata, Testiradantie 59, 37130 Nokia.

Hienoa porukkaa ja ammattilaisia esittelemässä tuotteita kaikille avoimessa tilaisuudessa.

Kokeilin ensiksi tuota hienoa uutta Volvoa, jonka vieressä seison kuvassa (Volvo oli varustettu Hakkapeliitta 8 -nastarenkailla ja hienosti auto eteni Nokian lumisissa maastoissa). Sen jälkeen kokeilin vielä automaattilaatikolla varustettua Skodaa uusilla R2-kitkarenkailla ja sen jälkeen vielä tehokasta (250 hevosvoimaista) Fordia, joka sekin oli varustettuna Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkailla ja hienostihan sekin eteni tai siis "poistui kuin rusakko makuulta". Ja omaan pieneen 1,6-litraiseen menopeliin verrattuna olihan siinä äänet ja tehot, mutta lienee turvallisinta edelleen jatkaa tuolla vähemmän tehokkaalla välineellä omia päivittäisiä ajoja.

Fordissa alla olevat Nokian renkaat välittivät 250 hevosvoiman moottorin tuottaman voiman yllättävän hyvin tiehen ja pitoa löytyi sopivasti. Omat rajat vain olisivat tulleet seuraavaksi vastaan, joten siksi piti ajella siististi ja tilannenopeudet huomioiden.

Kiertue jatkuu maanantaina (

Jyväskylä, ma 11.2. ja Seinäjoki, ti 12.2. ja Oulu, ke 13.2. ja Kuopio, to 14.2. ja Mikkeli, pe 15.2. ja Kouvola, ma 18.2.

), joten jos olet jonkin edellä mainitun paikan lähistöllä, niin suosittelen lämpimästi käymistä kokeilemassa henkilökohtaisesti uusia Nokian Renkaita ja saattaahan tuolta makkaraakin saada, jos esittelijät ehtivät renkaiden esittelyn ohessa sellaista grillaamaan...itse ainakin lauantaina sain hyvää palvelua, maukasta makkaraa ja maistuvaa kahvia! Kannattaa/kannatti siis käydä!

Iloisin koeajoterveisin -Pasi-

comments powered by Disqus