Kirjoittaja Nils-Samuli Näkkälä
Uusimmat blogijulkaisut

Nokia pitää ku sirkkelin terä

Nyt on sitte lunta maassa ja tien päälläkin , maastossa alkaa olemaan parikymmentä senttiä ja tiellä vähä vähemmän, mutta kuitenki tielläkin on lunta paljon ku aura-autot ei ole kai heränneet vielä että jossain on jo luntakin.

Poroerotukset pyörii hyvää  vauntia, lumentulo on avittanut porojenkin käsittelyä, kun moottorikelkoilla alkaa päästä kulkemaan.

Mutta sattuipa tuossa yhtenä  aamuna että poroja tuli tielle taas varoittamatta ja hyvä matkanopeuskin oli hiacen lasissa. Paniikkijarrutus ja nopea väistöliike ojan puolelta koukaten ja matka jatkui.  Jotenki vain tuntuu hyvältä ku on pitävät renkaat alla, jarrurukset onnistuu ja nopeat väistöliikkeetki onnistuu,eikä auto lähe käsistä vaikka perä heiluukin laidasta laitaan . Vieläkin täytyy korostaa sitä että leikkikää autollanne silloin kun se on mahdollista , se opettaa tuntemaan miten auto käyttäytyy ja mitä sinun pitää tehdä että saat autosi taas oikenemaan kun ja jos se joskus lähtee irti tiestä ja yrittää jatkaa matkaa oman mielensä mukaan.

comments powered by Disqus