Kirjoittaja Jukka Leikas
Uusimmat blogijulkaisut

Nettihiljaisuus julistetaan päättyneeksi

Kesän aikana olen kerännyt kokemuksia ja kilometrejä Hakka Green renkaista kuin  myös auton syvimmistä ominaisuuksista renkaisiin liittyen.

Kun ensi viikon koululaisten syyslomaviikolle luvataan yöpakkasia vähän joka puolelle,  on syytä lopettaa hiljaisuus ja alkaa purkaa juttuja blogeiksi. Auto tarvitsee vielä käyttää katsastuksessa kesärenkailla, kun on niin hyvät Hakka Greenit…

Tiellä olevaan lomaviikon alueelliseen lisäliikenteeseen löytyy tietoa mm. kouluhallituksen sivuilta, jossa todetaan:

Koulujen syyslomat ajoittuvat lokakuun viikoille 42-43. Myös niiden pituus vaihtelee;  esimerkiksi Helsingin, Turun ja Vaasan peruskouluissa lomaillaan vain pari päivää  17.-18.10. Kokonaisen viikon syysloman saavat viikolla 42 (14.-18.10.) mm. Tampereen, Jyväskylän, Kuopion, Joensuun ja Rovaniemen koululaiset. Koko viikon 43 (21.-25.10.) ovat lomalla mm. Porin, Kouvolan, Mikkelin, Kajaanin ja Oulun koulut.
http://www.oph.fi/etusivu/102/0/koulujen_tyo-_ja_loma-ajat_lukuvuonna_2013-2014Koska keliolosuhteet tulevat olemaan haastavat, voi MTV3 mainostettujen sivujen lisäksi katsoa uutta 15 vrk ennustetta paikkakunnittain, esimerkkinä olen ottanut Mikkeli:http://www.foreca.fi/Finland/Mikkeli/15vrk
Mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa, kun taas kerran "talven tulo yllättää varoittamatta" , niinkuin se joka vuosi meillä maailman pohjoisimpana asuttuna maana käy.

JOS ajatte syyslomamatkan kesärenkailla vielä riskillä, niin turha kiire pois ja kaikki "Enskan ohjeet radiossa" turvallisuuden hyväksi täydellä vakavuudella käyttöön. Hyvällä tuurilla ja päiväsaikaan keli on ihan OK hyville uusille Hakka Greenille. Huonolla tuurilla.. terveisiä ojan pohjalle.

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus