Kirjoittaja Tanja Hartikainen
Uusimmat blogijulkaisut

Nautinnollista ajoa ja keliä.

Keli on mitä mahtavin keskisuomessa, harmi vaan kun sen joutuu pilaamaan töissä :D Ei oikein pääse tällä viikolla nauttimaan tuosta auringosta kun on iltavuoro viikon takia. Viimeisen viikon vapaa-aika on muutenkin mennyt aika tarkkaan veneen kimpussa että sen saisi laskettua kohta puoliin vesille.

Autoilu senkun vaan kukoistaa kuten ennenkin, sen olen huomannut että nuo renkaat toimii mun mielestä mahtavasti mutkaisellakin tiellä, tuntuu todella pehmeältä! Pito on loistavaa ja mun mielestä meteliäkään ei ole.  Nauttii vaan ajosta. :)

Tässä kesän tullessa olen huomannut täällä Juankoskella nämä rikkaammat ihmiset, joilla on varaa ostaa uusia renkaita vähän väliä, ainakin ujelluksesta päätellen. Täällä iltaa myöten (varsinkin viikonloppuisin), tuntuu tuo rengasmeteli kasvavan ihan kunnolla. Tässä meidän asuinpaikan lähellä sijaitsee junarata, ja se jos mikä on paras paikka pistää renkaat huutamaan; kaasu pohjassa rataa kohti, sitten liinat lukkoon niin että renkaat ujeltaa, radan yli ja kaasu auki että taas ne renkaat huutaa. Kyllä maalla mieli lepää.

comments powered by Disqus