Kirjoittaja Pasi Aittokumpu
Uusimmat blogijulkaisut

Nastoilla kohti tulevaa talvea

Heipsan!

Perheen molempien autojen alla on nyt sitten asennettuna hyvin tähän asti palvelleet Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarenkaat ja lunta odotellaan Pirkanmaalla. Aamupakkasista johtuen renkaat piti asentaa alle jo hyvissä ajoin, että talvi ei pääsisi yllättämään valveutunutta Nokian Hakkapeliittatestikuljettajaa - hyvin siis ehdin!

Asioita, joihin törmättiin renkaidenvaihdon yhteydessä:

  • Tulevaisuudessa pitää hankkia uudet nastarenkaat, vaikka kyseisillä renkailla talven voi turvallisin mielin aloittaakin. Seuraavana hankintana nastarengasrintamalla lienee Hakkapeliitta 8 -nastarenkaat (joista sain asennuskokemusta kun sellaiset laitoin omien vanhempien autoon alle - oli kyllä hienot uudet renkaat ja muistui mieleen taannoinen Ivalon-reissu, jossa ensikertaa pääsi sellaisia kokeilemaan).
  • Kulutuspintaa oli vielä kohtalaisesti ja renkaiden vaihto-operaatio onnistui mallikkaasti (sain 6-vuotiaalta pojaltani paljon apua ja hän oli innoissaan kuuntelemassa kun insinööri-isänsä piti luentoa Nokian Hakkapeliitoista).

Tänään bongasin seuraavanlaisen artikkelin Nokian Renkaiden yritysuutisten puolelta: http://www.nokianrenkaat.fi/yritys/uutinen/nastoista-itseohjautuviin-autoihin-talvirenkaat-ovat-autoiluhistorian-tarkeimpia-keksintoja/

Artikkelia lainatakseni:

"Yksi autoilun historian mullistavimmista asioista keksittiin olosuhteiden pakosta nimenomaan Suomessa."

Tämä on hieno asia - hyvä näin!

Turvallisia kilometrejä ja turvallista matkaa kaikille edelleen!

comments powered by Disqus