Naruskan Lexus vai Kangasniemen kaasu Hummer?

Naruskaan oli tehty mielenkiintoinen vaihtoautolöytö – luxus Toyota Harrier joka muutettiin viennin alkaessa merkiltään Lexus 300 RX maasturiksi 1998. Wikipedian mukaan RX on joko Radiant Crossover tai Recreation Cross Country. (En tiedä antaako nimi selitystä tuplakitkoille.)  Jenkeissä yksi eniten myydyistä SUV luokan autoista, jonka suuri myynti sai kilpailijat tekemaan samantyyppisiä autoja markkinoille. Onnea Ukka, olet hankkinut SUV luokan edelläkävijän ihan kateeksi käy hintaan.  Mahdollisuus hakea menovettä rajan takaa tekee löydön vielä mielenkiintoisemmaksi. Renkaiden kannalta erilliset kesä- ja talvirenkaat kyseisessä autossa ovat vielä paikallaan. Nokialaisista löytyy SUV-luokka :) .

Ei Ukka sentään repsahtanut Kangasniemen kunnallislehdessä esiteltyyn Hummeriin. Olisi vielä vahvempi huonojen teiden kulkija, johon ehkä ei ehkä enää tule ostettua eri renkaita vuodenaikojen mukaan, vai mitä?
”Ensimmäinen kaasuauto katsastettiin
03.10.2013 08:51
Viime maanantaina Pasi Lahikaisen  katsastusasemalle hyrräsi erikoinen ajoneuvo. Kyseessä oli joutsalaisen Petri  Parhialan energiasyöppöjen amerikkalaisten maastoautojen äiti, 325-hevosvoiman  bensiinimoottorilla varustettu muskeliauto. Sellaisia ovat käyttäneet muun  muassa USA:n armeija ja Arnold Schwarzenegger.
Mallin valmistus lopetettiin vuonna 2010.

Parhialan auto on muutettu jälkiasennuslaitteiston avulla käymään biokaasulla."

Koko juttu ja kuva näköislehdessä:
http://www.kangasniemen-kunnallislehti.fi/Etusivu/13735597.htmlP.S. Naruskan jutut ovat hyviä ja aiheellisia muistuttamaan Ruuhka-Suomen asukkaille, että Suomi on pitkä maa ja olosuhteissa riittää !

comments powered by Disqus