Kirjoittaja Tapio Somero
Uusimmat blogijulkaisut

Mulla ei oo ikävä lokakuu

Näin sitä ollaan saatu uusi vuosi käyntiin hyvällä mielellä ja omatunnolla, maha ja korvat täynnä kinkkua. Yök. Pikkujouluja tuli ja meni koko viime kuukausi ja tänään olisi vielä yhdet edessä, varustettuna legendaarisella yhtyeellä, nimittäin Hausmylly.

Itselläni ei ole yhtään ikävä lokakuuta, niinkuin kyseisen artistin hittibiisi menee. Lokakuu oli pimeää, märkää ja vaarallista keliä kokoajan auton ratin takaa katsottuna. Ei sillä että nyt olisi ollut yhtään turvallisempia kelejä, mutta enemmän itseäni jännittää nuo metsän eläimet jotka tulevat pimeästä eteen, kuin mitä liukkaat tienpinnat.

Luntakin on tullut mukavasti jokapuolelle Suomea ja kuten tuossa 1.1.2012 blogissa ennustin, että pakkanen kiristyy jokapuolella ja niinhän siinä kävi. Tähän en tarvinnut edes sammakoita. Tossa keskiviikkona oli kyllä ainakin täälä Etelä-Suomessa todella pahaa keliä kun tie oli jäässä ja tienpäälle satoi voimakkaasti lunta. Tämä yhdistelmä teki kelistä todella vaarallisen ja omatkin renkaani jopa tuntuivat luistelevan aika pahasti.

Mutta minun matkani jatkuu eteenpäin kelistä huolimatta. Joulukuu meni ja Tammikuu on täynnä uusia asioita ja niin aikalailla koko seuraava vuosi. Sain enemmän vastuuta yrityksessä ja ylenin esimies asemaan. Eli kuuntelen kaikkien valitukset ja täytän työvuorolistoja ja olen syyllinen jos joku menee pieleen :D. Tästä on nuoren ihmisen hyvä jatkaa tulevaisuuteen.

Ainut asia mikä kirjaimellisesti "vituttaa" varmasti koko tulevan vuoden ajan, on dieselin älytön hinnankorotus. Itselläni nyt nostaa n.7 euroa täyden tankin hintaa ja käyttövoimavero tipahti n. 80e, mutta ajatus pyörii mielessäni kuinka paljon tämä vaikuttaa kaikkiin muihin hintoihin. Tienpäällä paljon ollessani voin sanoa ettei ne tavarat itsekseen lennä sinne kauppoihin vaan kumipyörät niitä kuljettavat ja ne kumipyörät pyörii dieselillä.

Noh, jos tällä pelastetaan talous niin ei se auta kuin maksaa. Harmi vaan että tämä talous pelastetaan turhan usein autoilijoiden kustannuksella.

Mutta suuri Kiitos menneestä vuodesta Nokian Renkaille, Hakkapedialle ja erityisesti Kiitos A1 & A2 kun otitte mukaan testikuljetustiimiin. Itselläni on tulossa perheenlisäystä tuossa 1kk päästä ja mukava tietää että auton turvallisuuteen uskaltaa luottaa uusien renkaiden ja aktiivisen testaamisen jälkeen!

http://www.youtube.com/watch?v=3GTnPdVGQCM

 

comments powered by Disqus