Kirjoittaja Juhani Halmeenmäki
Uusimmat blogijulkaisut

Merkitty auto, kiitoksia Nokialle!

Kuten Arto jo tuossa kirjoitteli, saapui myös tänne yllättävä mutta mukava joulupaketti Nokialta :)

Kelit ovat mitä ovat, mutta jmeillä oululoman perinteisiin kuulu auton parempi pesu vahauksella, sisällä TI-hallissa. Se "kunnon kuuraus", jossa muutaman kuukauden ravat, suolat sun muut jynssätään taas urakalla pois. Mikä siis sen parempi hetki myös testaaja-tarran asennukseen kuin puhdas auto. No, eipä se auto pysynyt sitten puhtaana edes seuraavan päivän valokuvaan asti, mutta onpahan tarralla puhdas lasi ainakin.
Ja kotimatkalla ruokittiin Hoppa Nesteen Pro-dieselillä, vai olisiko se näin joulun aikaan porodiisseliä? Ainakin se on tullut huomattua jo korvakuulollakin, että pitkän maantietä niellyt commonraili tykkää tuosta paremmasta naftasta. Joka tankillisen ei tarvitse sitä kalliimpaa olla, mutta joka kolmaskin riittää.
Ostoskassi menee autoon varalle, niitä muovikasseja kun on turha luonnon ja kukkaron takia ostaa turhaan.
Ja pyyhkeen pitoa kosteilla keleillä tarvii sitäkin testata vielä.

Ajelkaahan ihmisiksi, ja kuluneen sanonnan mukaisesti turha kiire pois. Annetaan jolulahjaksi hyvä mieli muille tiellä liikkujille. Nyt on kuitenkin joukossa myös niitä, joilla on vähemmän ajorutiinia, eikä välttämättä menokaan ole jouheaa. Mutta eiköhän kaikki pääse perille silti. Tulkitaan ne töötin töräykset ja käsimerkitkin vaan moikkauksiksi.

comments powered by Disqus