Kirjoittaja Tanja Hartikainen
Uusimmat blogijulkaisut

Lupaavan kylmää ulkona.

Kerrankin on Juankoskella ollut pakkasta koko viikon, ja minä jos kuka tykkää siitä :)  Tällä hetkellä on -3c pakkasta, Mutta huomiseksi lupasi -10c !! Jihuu!! :D Ensilumenkin satoi tuossa perjantaina, mutta se kestikin vain sen päivän.

Keli on täällä ollut todella liukasta!! Luottavaisin mielin kuitenkin ajelee autolla, välillä kokeilen liukkautta jarrulla tai kaasulla. Kaasulla jos sen liukkauden kokeilee niin luistonesto on samantien mukana. Renkaiden pito on kyllä ollut loistavaa.

Tuossa torstai iltana yhdeksän aikoihin kaveri soitti hätääntyneenä ja pyysi apua; Hänen autossa oli vielä kesärenkaat alla! Ja keli oli ulkona tosiaan talvirenkaillekin liukas. Kukaan ei ole saanut niitä hänelle vaihdettua joten minä sitten sanoin että tuo auton ja renkaat meille niin vaihdetaan. Oli kiva nähdä vaihtotyön jälkeen helpottunut ja kiitollinen ihminen, joka pääsee seuraavana päivänä ajamaan turvallisemmin töihin.

Ensiviikolla alkaa taas iltavuoro-viikko, joten sitä ollaan töissä neljänä päivänä klo 14.00-24.00. Keskiyöllä onkin hyvä ajella kotiin kun liikenne on vähäistä, jospa sitä lunta tulisi ensiviikolla niin ei olisi niin pimeää ajaa.

Ja muistakaa hyvät ihmiset ne heijastimet kun lähdette ulos liikkumaan, tuossa joku aika sitten 9-tiellä oli taas pimeä jalankulkija, liukkaalla, pimeällä tiellä on myöhäistä väistää kun sellaisen huomaa vasta kohdalla. Onneksi huomasin sen ajoissa mutta luoja että säikäytti!!

comments powered by Disqus