Kirjoittaja Pasi Aittokumpu
Uusimmat blogijulkaisut

Liukasta on jo Nokian korkeudellakin

Liukasta on jo Nokian korkeudellakin kun ulkona liikkuu, mutta onneksi on hyvät nastarenkaat autoissa ja ne sai vaihdettua jo hyvissä ajoin, koska yöpakkasia ja mustaa jäätä on ollut jo monena aamuna, vaikka sitä lunta on saanut vielä odottaa.

Renkaiden ilmanpaineita ja renkaiden jälkikiristyksiä unohtamatta on matkaa taitettu kiireisessä syksyssä ja nyt joulukuuta ja joulua odotellen. Jossakin vaiheessa tuli pestyä autojakin, vaikka pieni pakkanen ei edesauttanut asiaa lainkaan. Toivotaan, että taas olisi aikaa enenevässä määrin kirjoittaa olennaisista asioista tännekin.

Pikkuhiljaa lumen tulemista jo odotteleekin, jotta samalla saisi valoisuutta ympäristöön ja tekisi erilaiset talvilajien harjoittelut esim. hiihtämisen ja muut aktiviteetit tälläiselle tavallisellekin perustallaajalle mahdolliseksi.

Blogikirjoittelusta on ollut paljon keskustelua ja komppaan kanssabloggaajaa Jukka Leikasta päättäen omankin tämänkertaisen bolgikirjoitukseni samoihin lauseisiin, mitä hänkin on viimeaikaiset kirjoittamansa blogikirjoitukset päättänyt:

"Nokian Renkaat Oyj on antanut tämän blogin kirjoittajalle veloituksetta renkaat arvioitavaksi. Kaikki blogissa esitetyt kommentit ja mielipiteet ovat kirjoittajan omia."

comments powered by Disqus