Kirjoittaja Matti Kahilakoski
Uusimmat blogijulkaisut

Lämpöjä odotellessa

Lämpöjä niin sisälle kuin uloskin; jakamassani vuokra-asunnossa pitelee yllättäen kylmää - myös sisällä. Naapurimme joka toimii yhteysmiehenä Englannissa asuvaan vuokranantajan suuntaan on nyt lupaillut yli viikon päivät että kyllä sieltä tulee patterinkorjaaja. Tää on taas näitä Balkanilaisia aikamääreitä... Itse kerettiin jo kerran ilmaamaan joko järjestelmä, mutta kun tää ei ole ihan kotomainen ajatuksella tehty järjestelmä vaan tuntuu että naapurinkin patterin lämmöt säädetään meidän jakotukeista ja sen sellaisista (ainakin sähkölaskuista päätellen) - ajateltiin että tehköön omistaja, senhän tää mökki on ja ehjästä maksetaan. No, alkuperäiseen asiaan nyt sitten...

Ylläripylläri.

Tää otti ja tuli maahan menneenä viikonloppuna. Säätiedotus lupaili kyllä lauantaiyölle lumisadetta mutta illalla kun saatiin sähkökatkoksen päälle (lisäyllätys) aivan hillitön vesisade, kerettiin jo ajattelemaan että sepä siitä ennusteesta taas. No, aamusta ylös ja ovesta ulos kurkkien miltä maailma näyttää, oli hämmästys suuremmanpuoleinen kun vesisade oli vaihtunut lumeksi. Varsikengässä ei riittänyt varsi.

Nyt ei riitä sitten hermot että saa kesärenkaat takaisin alle. Tätä ei pitäisi kestää aivan ylenpalttisen pitkän aikaa... Kait. Näin kertoo säätiedotus.

Viikko takaperin meillä oli koko kaupunginosan pimentänyt sähkökatkos. Naapuri kertoi että vika korjaantuu kymmenessä minuutissa, näin kun oli luvattu sähkölaitokselta. Se otti ja kesti puolitoista vuorokautta.

comments powered by Disqus