Kirjoittaja Tanja Hartikainen
Uusimmat blogijulkaisut

Kylmä tervehdys! :D

Täällä on pakkasta vaille parikymmentä astetta. Jännää miten nyt tuntuu tuollainen -15 asteen pakkanenkin todella kylmältä, viimetalvena parin viikon -30 asteen pakkasten jälkeen sitä oltiin -15 asteen pakkasella lyhythihaisessa paidassa ulkona :D Luntakin on jo sellainen 20 cm. Jäille ei vielä autolla pääse, ei viitsi mennä 10 cm paksuiselle jäälle ajamaan yli 2000 kg autolla :D

Hakkapedialta on tullut viestejä, ensiksi naisille olisi tapahtuma Nokialla Helmikuun aikana, jonne aion kyllä mennä vaikka matkaa on sellainen vajaa 400 km suuntaansa, eli 5 tuntia autossa istumista. Mutta mielellään sitä ajelee.. Sitten Tänään tuli viesti että Ivalossa olisi testikuljettajien tapaaminen, kyllä houkuttaa todella kovasti!! Mietin vain tässä tapaamisessa noita matkoja, Täältä Ivaloon on n. 700 km, joka menee jo niin pitkäksi etten ihan autolla viitsi lähteä. Sitten Helsinkiin on 450 km, mutta autoa en mielellään jätä sinne jos itse en ole lähettyvillä. Vaihtoehtona on että matkustan täältä lentokoneella Helsinkiin josta on sitten Lento Ivaloon. Maksaa joitain satasia, mutta Mieskin jo käski että mene ihmeessä! Täytyy vielä miettiä miten tekisi.. Houkutus on todella kova.

Itse olen potenut vähän flunssaa, pari päivää olin jo sairaslomallakin töistä. Nyt alkaa olokin jo parantumaan. Renkaiden puolesta ei edelleenkään ole mitään uutta, hyvin on toimineet kelissä kuin kelissä, eikä moittimista ole. Muutama kaveri on yrittänyt saada minun kautta itselleen renkaita, mutta olen vain sanonut että suosittelen mutta itse joudutte hankkimaan. :)

comments powered by Disqus