Kirjoittaja Antti Luukkanen
Auto: Audi A5 Quattro
Renkaat: Nokian Hakkapeliitta 8
Sijainti: Hämeenlinna
Uusimmat blogijulkaisut

Kyllä minä niin mieleni pahoitin...

Joku on viime päivinä lukenut Tuoman Kyrön kirjaa Mielensäpahoittaja ja sen jatko-osaakin sen jälkeen.

Tämänkin tekstin voi todellakin aloittaa samoin sanoin.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun en tälläkään reissulla keksinyt mitään pahaa sanottavaa Nokian Hakkapeliitta Blackeistä. Otin pikkupirulliseksi missioksi löytää edes jotain huonoa sanottavaa renkaista, kun niitä on tullut tähän mennessä vain ylistettyä, siis sekä talvi- että kesäversioita.

Mutta ei, ei ja vielä kerran ei. Olen koittanut saada niitä edes vähän luistamaan märällä kelillä, kuunnellut tarkkaan rengasmeluja eri tienpinnoilla, tarkkaillut polttoaineen kulutuslukemia. Kantannut kurviin suljetulla tiellä "hiukan" terävämmin, testannut jarrutusta eri oloissa. Niin ja seurannut tietenkin pinnan kulumista ja yrittänyt löytää jotain pientä sanottavaa ulkonäöstäkin.

Ei Hakka Blackiä vaan pysty kertakaikkiaan haukkumaan, alla on paras kesärengas, mitä olen ikinä ajanut, saati sitten testannut. Voi todellakin turvallisin mielin kurvailla täällä Kuusamossa huomenaamusta Karhunkierroksen lähtöpisteelle.

Tänään tuli jo katsastuttua veden lämpötila (kylmäähän se oli mutta talviturkki lähti), golfkentän kunto (onhan siellä nyt edes vähän vihreää), sekä rinteiden lumimäärä (monikko on liioittelua, mutta yksi rinne on vieläkin auki.!).

Loppuviikosta voi jatkaa rengastestejä seuraaviin rantamaisemiin Pohjanmaalle..jottei lomaviikko ihan lepäillessä menisi..

comments powered by Disqus