Kuvakollaasi kesän menoista

Vielä edellisen postauksen kylkeen laitettakoon pieni kuvakollaasi kesäkauden moninaisista menoista ja touhuista pienten tekstisaatteiden kera.

23.4. alle pyörähtivät jälleen kesärenkaat paikallisen Vianorin tasapainotuksen jälkeen. Hieman tätä ennen kitkarengas oli jossain päin maailmaa osunut naulaan jä kävi paikattavana.

Upouusi E18-moottoritie jatkaa valmistumistaan. Suomen vilkkaiten liikennöity tie jouduttiin laittamaan muutamaksi päiväksi kiinni. Tilapäisratkaisuna liikenne siirrettiin vieressä menevälle "vanhalle tielle", joka ei ollut liikennemäärille todellakaan sopiva. Lopputuloksena kaaos ja muutama kolari.

Näkymä noin sadan metrin päässä kotiovelta, vanhan Lappeenrannantien tilalle rakentuu nyt pitkä tunneli.

Alkukesästä myllytin kolhiintuneet, naarmuiset ja hapettuneet muoviumpiot Meguiarsin asiaankuuluvalla setillä vesihiomapapereita ja kiillotusaineita, lopputulos huomattavasti alkuperäistä parempi. (Koko projekti luettavissa kuvineen kiinnostuneille: http://foorumi.saabclub.fi/viewtopic.php?p=948643#p948643 )

Matkalla aselajikillan vuosikokoukseen ja perinnetapahtumaan Riihimäelle.

Vuodenajasta riippumatta vakiintunut perinne on myös "Kymenlaakson Saabistien" koontuminen joka kuun viimeinen sunnuntai ABC Anjalankoskella. Tervetuloa paikanpäälle ihmettelemään!

Muutaman miehen voimin teimme myös täsmäiskun Jyväskylään klubitapahtumaan "Suuremmat potkut keskellä Suomea", mukana myös legendaksi muodostunut Team Ahman viippa :)

Heinäkuussa eräs pitkä lauantaipäivä käytettiin kokonaisuudessaan autonhoitoon. Pelkästään ulkokuoren pesemiseen ja vahaamiseen kului aikaa noin 8 tuntia. Autonpesu itsessään on oikein rentouttavaa puuhaa, siinä kun ei tarvitse miettiä arkimurheita tai mitään muutakaan... Paitsi tietysti miten maalipintaan jämähtäneet tahrat saa pois!

Vielä heinäkuun loppupuolella auton sisäänajovaihe pääsi puoliväliin, 150tkm takana eikä tunnu missään.

Eiköhän tässä ollut kesäkuulumisia kotitarpeiksi, elokuu kolkuttelee ovella ja pitäisi tämän työviikon jälkeen rullailla pariksi viikoksi lomalaitumille. Kesätapahtumat ovat siis olleet kovin autopainoitteisia ja tapahtumissakin on riittänyt aktiviteettia huomattavasti enemmän kuin "kuolleelta merkiltä johon ei saa varaosia" odottaisi :D Vielä syyskuussa tiedossa olisi ratapäivät Ahvenistolla, jossa aiempaakin autoani pääsin pariin otteeseen ulkoiluttamaan. Pitää vielä muistaa käydä ostamassa kypärä vauhtimiesten vuorolle.

Mukavaa juurialkanutta elokuuta kaikille!

-JK

comments powered by Disqus