Kirjoittaja Tapio Somero
Uusimmat blogijulkaisut

Kusetuksen makua

Moi!

Näin se vuosi vaihtui ja maailmanloppua ei vieläkään tullut. Yritin pitää Joulukuun rauhallisena töiden osalta, mutta minkäpä työnarkomaani itselleen voi :D. Eli koko kuukausi tuli taas mentyä ristiin rastiin(Oulu, Kuusamo, Tampere, Seinäjoki jne..)

Mutta mikäpä siinä ajellessa kun renkaista on yhden talven verran kokemusta ja tietää että ne ovat perkuleen hyvät. Yhtä hyvin on pitoa löytynyt tänäkin talvena. Ajokelit ovat olleet jälleen kerran melko karmaisevia ja tilanne tuskin muuttuu..

Mutta omasta näkökulmastani, keli ei ole suurin ongelma, vaan kovaa kyytiä rappeutuva tienpinta. Etenkin täällä Pohjois-Suomessa. Edellisenä vuonna vielä tien kunto oli ok, mutta nyt liikutaan erittäin vaarallisilla vesillä. Jokapuolella on syviä ajouria, joihin kertyy runsaasti vettä, paikkoja jokapuolella ja suuria reikiä. Tiedän että erittäin monella on vanha auto alla, ilman luistonestoja ja hyviä renkaita.

Aivan käsittämätöntä että liikenteessä olevilta ihmisiltä kerätään verovaroja melkein 7 miljardia ja TÄLLÄ RAHALLA EI SAADA YLLÄPIDETTYÄ ASIOITA, JOTKA KOSKEVAT TURVALLISUUSTEKIJÖITÄ.

Nyt toivoisin valtiolta kiireisesti parannusta asian suhteen. Ennenkuin rupeaa lähtemään henkiä.

Mutta ensikerralla palaan asiaan koskien DRIVECO laitetta. Itselläni kyseinen laite on vähän pätkinyt ja hukannut tietoa aika paljon. Pitää olla pääkallopaikalle yhteydessä ja selvittää tätä paremmin. Mutta me palaamme ensikerralla vähän iloisemmissa merkeissä. Son Moro!

comments powered by Disqus