Kirjoittaja Eija Mustonen
Uusimmat blogijulkaisut

Kohta päästään

Hei

Sain tuossa päivitettyä esittelytekstini, sillä onni suosi mukavan erikoisella tavalla: pääsin testikuljettajaksi, mutta testailemme renkaita ja kirjoittelemme blogia yhdessä mieheni kanssa. Bloggaamme siis molemmat - yhdessä ja erikseen - saman auton ja samojen renkaiden ajoista.

Kovasti tässä jo odottelen, että pääsisin uusilla talvirenkailla ajelemaan. Viime aikoina on nimittäin ollut hauskaa säätämistä näissä rengasasioissa. Haimme ensinnäkin molemmat, sekä minä että mieheni, testikuljettajiksi ja oikeastaan unohdimme koko asian haun jälkeen. Viikot kuluivat ja seurailimme säätiedotuksia: milloin pitäisi talvirenkaat vaihtaa. Itse asiassa meillähän ei ole talvirenkaita lainkaan, sillä paluumuuton jälkeen (asuimme vuoden Malesiassa) kotimaassa ostamassamme autossa olivat vain kesänakit alla (joo joo, ei voikaan olla alla kuin yhdet renkaat kerrallaan). Siis talvirengaskauppaan, mars, jotta ajokelien vaihtuessa talvisempaan ei tarvitsisi liukastella liikaa kieli keskellä suuta. Teimme kaupat pari viikkoa sitten, ja tämän viikon maanantaina (10.10.), koska talvikelit kurkkivat Oulun seudulla jo nurkan takana, varasimme talvirenkaiden vaihdon täksi keskiviikoksi (12.10.). Mutta ei, ei se mennyt niin... Eilen tupsahti nimittäin iloinen viesti sähköpostiini, joten tässä sitä nyt ollaan uuden testikuljettajan ajohaalaria päälle kiskomassa ja positiivista rengasongelmaa ratkomassa.

Joskus renkaita on liian vähän, joskus näköjään liikaa, kuten puolisoni osuvasti eilen totesi. Pian varmasti päästään testitoimiin, sillä nastarengastilauksemme on kuuleman mukaan lähdössä tänään eteenpäin. Makiata! Kumpihan meistä pääsee ratin taakse ensin?

-E

P.S. Juuri tulleen tiedon mukaan positiivinen ongelmamme on jo ratkaistu :).

 

comments powered by Disqus