Kirjoittaja Terhi Puusaari
Uusimmat blogijulkaisut

Kiitos kaunis

Jälleen jäi kiitoksen sanat lausumatta! Testikuljettajalle tuli kiva yllätyspaketti joulun alla. Kuvittelin paketin olevan erään lehtitilaukseni tilaajalahja, joten yllätyinkin positiivisesti, kun kaivelin paketin sisältöä. Pipo oli oikein hyvä! Täytynee ottaa profiilikuva testikuljetta-pipo päässä? Paketti sisälsi myös vahvan tuntuisen jääskrabaharjan, tarroja autoon, led-valolla varustetun avaimenperän, tietenkin renkaan muodossa ja mittarin jota sekunnin sadasosan erehdyin kuvittelemaan alkometriksi. Kyse oli kuitenkin renkaan ilmanpainemittarista ja oli siinä tikku, jolla saa urat tai siis sen kulutuspinnan mitattua. Huomaa taas, että meikäläinen tietää mistä puhuu, ammattisanasto on kyllä NIIN hukassa. xD

Unohtuikohan jotain paketin sisällöstä? Oli miten oli, niin ilahduin oikeasti paketista! Monesti ihmiset kyllästyy joulun alla, kun sieltä ja täältä pukkaa kalenteria, mainoskynää, avaimenperää ym. sälää joululahjana. Meillä ei kuitenkaan postilaatikko soi, joten kiitos! Kaikki paketin sisällöstä pääsee käyttöön enemmin tai myöhemmin. Avaimenperiä toki on, mutta rengas pääsi autoon taskulampuksi kaiken varalle. Toivottavasti tämäkin lamppu ei ota jalkoja alleen ja katoa, kuten edellinen..

Mikäli en tällä viikolla ehdi kirjoittelemaan, haluan toivottaa komppanialle hyvää vuodenvaihdetta! Muistetaan turvallisuus rakettien kanssa samoin, kuin tien päällä!

comments powered by Disqus