Kirjoittaja Tanja Hartikainen
Uusimmat blogijulkaisut

Kevättä rinnassa.

Pienen tauon jälkeen pääsin taas kirjoittelemaan blogia, tässä on ollut nyt niin paljon ohjelmaa ja sitä riittää vielä keväälle pitkälle. Välillä on saatava arjesta itsensä irti ja päästävä Hakkapedian sivuille. :)

Täälä alkaa jo kevät tuoksua ilmassa, ja mielikin on sen mukainen, kevään ihminen kun olen. Maaliskuustahan se kevät yleensä alkaa. Mitä renkaisiin tulee, niin ei ole oikeastaan mitään muutosta mihinkään suuntaan, pito on edelleen yhtä hyvä. Päätiet on sulana, joten välillä on jo vähän enemmän rengas-suhinaa mitä talvikelillä. Sivutiet on syvillä urilla varsinkin mutkien kohdalta, mikä onkin yllättävän petollista. Sitä yrittää ajaa mahdollisimman "sisällä", ja siitä kun takarenkaat tipahtaa ulomana oleviin uriin niin sehän heittää auton perän sivuun. Mutta tässä tulee Nokialla järjestetyn naistenpäivä -tapahtuman ohjeet ja neuvot sitten mieleen, korjausta ja ei muuta kun eteenpäin. Se heitto mikä siinä tulee onkin yllättävän nopea, mutta on ollut vielä hallittavissa.

Sen olen huomannut että nautin enemmän autolla ajosta, olen nauttinut siitä ennenkin ja mielelläni ajelen, mutta nyt vielä enemmän. Renkaat ovat varmasti osansa siinä tehneet kun pystyy luottamaan renkaiden pitoon enemmän, ja miksei autoonkin.

comments powered by Disqus