Kirjoittaja Tapio Somero
Uusimmat blogijulkaisut

Kevät tulee ilman housuja!

Hyvää aprillipäivää kaikille!

Eli siis huonoa päivää kaikille oikeesti kun nyt saa huijata. Minua huijattiin jo tälle aamua aamukahvin kera. Meillehän tosiaan tuli tossa perheenlisäystä reilu kuukausi sitten ja toinen osapuoli tuottaa maitoa koko Valion edestä. Fiksu nainen oli pistänyt sitä normaali maitopurkkiin ja se löysi tiensä sieltä kahvikuppiini.. kohta kuului olohuoneesta "aprillia" kun kuppi oli tyhjä.

Mutta asiaan. Itse tuossa oli reissussa Ivalon suunnilla testailemassa vähän autoja, tapaamassa hienoja ihmisiä ja kaikkea muuta kivaa. Pahoitteluni etten päässyt loppukuvaan vaan piti lähteä ajaan kotiinpäin perheen tykö. Minulle ainakin kuvaa tärkeämpi on hyvät muistot ja fiilis joka säilyy pitkään :o).

Ilma alkaa näyttämään jo siltä että aika rueta vaihtamaan kesärenkaita alle. Täällä pohjoisessa tosin on ollut aika liukasta öisin. Viikonloppuna reissasin Oulun suunnille ja kyllä se luistonesto vilkahti pari kertaa moottoritiellä. Mittari näytti -12,5.

Täytyy kyllä myöntää että on ollut hieno talvi testata Nokian Hakkapeliitta 7 sarjaa ja oppia uusia asioita, oppia arvostamaan renkaita auton alla ja kirjoittamaan jopa niistä tarinaa. Suuri kiitos Nokian Renkaille, Vianorille (erityisesti Ylivieskan liikkeelle), Anssi Mäelle (A2), Anu Moisiolle (A1) ja monille muille hienoille ihmisille! Pitäkää lippu korkealla! :)

Lopuksi vielä varmoja merkkejä että kesä tulee kovaa kyytiä meille suomeen. Kiitos kuvasta hienoille työkavereille, jotka ahkerasti kiersivät kaikki suomen Amarillot ja pitivät ihmisille loistavia bileitä (https://www.facebook.com/profile.php?id=100003396620969)

Nyt jää Shellin tankkauspalvelu toiseksi. Normipäivä suomessa koskenkorvan voimalla :D

comments powered by Disqus