Kirjoittaja Arto Sievinen
Auto: Mercedes-Benz E-Coupe
Renkaat: Hakkapeliitta 8
Sijainti: Helsinki
Uusimmat blogijulkaisut

Keskikesän riemuja

Kesäkuun viimeinen viikko ja juhannus vietetty.
Ankeaakin ankeampi kesä muistuttaa kivasti pohjoisesta sijainnistamme sään avulla. Puistojuopot lienevät toimettomina kotonaan, eikä yksikään ihminen ole katkerana valittanut kuinka suuri vääryys onkaan joutua olemaan kesällä töissä.Siniset Hakka-renkaat ovat säistä huolimatta keränneet kilometrejä 14´903 km. Tämänkaltaisena kesänä renkaiden testaus on mielekkäämpää, koska en jaksa uskoa kuivalla ja aurinkoisella kesäkelillä

kesälomalaisruuhkauttajan

-ajotyylin keräävän kokemusta samoissa määrin kuin mahdollisia peltivaurioita auton takaosaan.
 

(Taivas kertoo juhannuksen saapuneen Pääkaupunkiseudulle.)

 

Juhannuksen aikaan Helsinki on yleensä se paikka, jota suurin osa kansasta onneksi osaa karttaa. Niinkin voimakkaasti, että kaikki kaupungista poisvievät tiet ruuhkautuvat parin päivän ajaksi. Tämä luo hienot mahdollisuudet, säästä välittämättä, joustavaan liikkumiseen paikasta toiseen. Ajankohdan huomioon ottaen rattijuoppojen olemassaolon mahdollisuus toki lisääntyy, mutta sitä kai se on kun kuuluu maailman nopeimpaan kansaan.
 

(Juhannus-Helsinki ja Suvilahden silhuetti.)


 Suorittamani rengaskierrätyksen jälkeen olin havaitsevinani autossa hieman levotonta käytöstä ensimmäisten muutaman sadan kilometrin aikana. Etu- ja takarenkailla oli selkeää eroa kulumisen suhteen, joten ehkä se kulutusero realisoitui alussa ajovakaudessa. Muuten renkaat tuntuvat ihan mukavilta edelleen käytössä. Uudenkarheus toki on jo kadonnut, mutta pitoa tuntuu sadekelilläkin riittävän.
 

(Kauppatori ja kolmen vuoden ajatuspajan aikaansaama lokkiverkko.)

 
 

Tutkimukset jatkuvat.

 
 
 

comments powered by Disqus