Kansallismaisemaa

Turussa oli iltapäivällä hienoinen lumikerros maassa. Piti päästä illan hämärtyessä käymään kansallis -maisemassa. Käytännön syistä meno siirtyi muutamalla tunnilla ja maa ei enää ollut valkoinen. Eikös olekin komea joulukuusi taas - loskakelissäkin !

 


Olen pitänyt Nokian Tyres testikuljettaja lätkää keväästä lähtien takaluukussa - sitä isompaa versiota. Harvoin siitä tulee kysymyksiä. Luulenpa arvaavani yhden syyn: jos verrataan lätkää esim. taksien mainosteippauksiin, niin ne ovat auton ulkopinnassa. Vaikka sitten kuraantuisivatkin, niin niiden näkyvyys on parempi. Ikkunan sisäpuolella kuraantuminen on ongelmana sama, kuin ulkopinnassakin, mutta kura heikentää lasin läpi näkymistä varsin paljon.

Kannattaisi tehdä lätkät tarraliima takapuolella. Oikeastaan teippaus saisi olla vaihtoehtona varsin leveä. Vaikka testikuljettajana toimimisen selostus vaakana ja pyöreä logo joko keskellä tai toisessa päässä. Pituutta tarralla puolisen metriä, niin silloin se erottuisi. Nykyautoissa sen voi laittaa puskuriin.

Näissä vuosikerta-autoissa, kuten Volvoni, voisin laittaa pyöreän logon nykyisen alapuolelle Volvo-tekstin päälle. Sen lisäksi tarvitaan vaakasuora tarra, joka kertoo, että "testirenkaat tien päällä - testikuljettaja ajossa" tai jotain vastaavaa. Teksti joka erottuisi liikenteessä perässä ajavaan autoon turvavälin päähänkin.

(Logolle on annettu otsalampulla lisävaloa, muuten se ei erotu takalasin läpi.)

comments powered by Disqus