Kalle Drivecoulussa

Drivecon ajotapaseurantalaite on nyt asennettu rengastestiautoon ja heti täytyy sanoa, että tämä oli niitä helpoimpia asennuksia mitä olen koskaan tehnyt. Teippi kylkeen, töpseli seinään. Kestää varmaan jonkun aikaa ennen kuin laite on kalibroitu ajoneuvoni kanssa, joten tarkempia kommentteja on tulossa.

Yhden myönteisen asian voin kuitenkin mainita heti. Seurantalaitteen myötä tuli seurattua  omia ajotapoja entistä tarkemmin. Huomasin myös, että kaasujalkani on lipsahtanut yli sallittun nopeusrajoituksen muutamassa kohdassa. Auton navigaattori varoittaa myös, mutta Driveco jättää jälkeensä merkinnän karttatietoihin. Välttääkseni tämän merkinnän seuraan nyt entistä tarkemmin nopeuttani liikenteessä.

Toinen mielenkiintoinen asia noissa punaisissa viivoista on, että Tom-Tom-navigaattori näyttää edelleen kuudenkympin rajoitusta muutamissa niissä kohdissa vaikka tielaitos on laskenut sen neljäänkymppiin (TomTom-kartta päivitettiin kuuuukausi sitten!). Drivecon-järjestelmässä oli oikeat tiedot. Olisi mielenkiintoista tietää, miten näitä eri järjestelmien nopeusrajoitustietoja päivitetään.

Kuva: Aj, aj, aj, . . hevoset pillastuivat neljänkympin alueella.

 

 

comments powered by Disqus